Danske præstationer i top klasse ved VM i orientering

WOC2015_Sprintstafet

WOC2015Qual3

VM har i weekenden budt på super flotte danske præstationer, der allerede har udmøntet sig i to guldmedaljer.

Lørdag ved Mixstafet i sprint tenderede det opvisning, da det danske hold bestående af Emma Klingenberg (Fåborg OK), Tue Lassen (Fåborg OK), Søren Bobach (OK Pan Århus) og Maja Alm (HTF) kunne løbe en sikker sejr i hus med en margin på mere end et minut.

Efter det fredag lykkedes alle 6 danske løbere at kvalificere sig til finalen i sprint, var der lagt op til en rigtig spændende finale søndag aften.Igen blev det til medalje af fineste karat, da suveræne Maja Alm løb sejren i hus med en margin på 40 sek.

VM debutanten Jakob Ekhard Edsen fra Aarhus 1900 Orientering løb en fantastisk finale og kunne fejre indsatsen med en imponerende 22. plads i et meget stærkt felt. Rigtig dejligt for Jakob, at den hårde og målrettede træning gav pote ved VM.

Sverige STV2 har sendt direkte fra VM, og det er super at kunne følge løberne i aktion samtidig med, at der vises kortudsnit samt løbernes vejvalg. Du kan stadig se udsendelsen både fra Mixstafet og søndagens finale på nettet på STV play.

Følg med i resultater, kort og vejvalgsanalyser på ‘All you need to know about WOC’ på World of O

 

Resten af ugens VM program ser således ud: Tirsdag 4/8 : Mellemdistance;  Onsdag 5/8 : Stafet og Fredag 7/8 : Langdistance