Klubtræning, fællesspisning og O-fortællinger fra det store udland

20151207_Oplæg_klubtræning

Klubtræningen mandag den 7. december har udgangspunkt ved Grumstolen, og vi lægger ud med korte og  intensive post-udsætnings-intervaller i Marselisborg Nord.

Det er jo den første mandag i måneden og efter træningen samles vi derfor i klubhuset til fællesspisning, hvor dagens højdepunkt uden tvivl bliver underholdningen, idet aftenen byder på to spændende oplæg under spisningen.

Først fortæller Anne Edsen om hendes deltagelse på det militære landshold i orienteringsløb ved CISM World Games i Sydkorea. Anne vil dels fortælle lidt om selve stævnet, og dels om det specielle terræn, som konkurrencerne blev afholdt i. 

Derrefter fortæller Anders Borggaard og Søren Vestergaard om strabadserne ved Original Mountain Marathon, der er et adventure orienteringsløb over to dage i Tweedsmuir Hills i Skotland;  - et smukt og barskt terræn med meget skiftende vejrforhold! Løbet gennemføres i  to-personers hold, hvor man er 100% selvforsynende i op til to døgn. Anders og Søren løb knap 49 km med over 3200 højdemeter og kom ind på en samlet 4. plads. De vil vise en lille video, som de optog under løbet og derefter gennemgå et par af de mest interessante stræk på banen.

Selvom man ikke kan nå at være med til træningen, er man meget velkommen til fællesspisning og foredrag kl. 19:15 :-)