Klubtræning

salomon-speedcross-1

 

Mandagstræning

Vi har klubtræning hver mandag fra 18-ca. 20. Mødestedet vil ofte være vores klubhus “Grumstolen” på Grumstolsvej 48A i Højbjerg, men mindst en gang om måneden flytter vi træningen et andet sted hen for at få lidt variation i træningen.

Ansvar for træningen går på skift mellem medlemmer i træningsudvalget, og du kan altid se emne for træningen og det planlagte mødested under aktiviteter på forsiden.

Træningen har altid et orienteringsteknisk indhold og består typisk af et kort oplæg til dagens træning efterfulgt af en tur i skoven. Træningen tilrettelægges så den dækker alle niveauer og længden vil typisk kunne afpasses fra 3-4 km op til 6-7 km.

Træningsplanen med emner, startsteder, trænere og værter findes i “Den forkromede liste” Version 2018-01-07.

Efter træningen samles vi i klubhuset til frugt og erfaringsudveksling. Den første mandag i måneden er der fællesspisning efter træningen. Pris 15 kr.

Beskrivelse af værtsopgaven.

Klubaktivitetsudvalget koordinerer alt det uden om selve træningen.

 

Ungdom

Ungdom

 

Ungdomstræning

Ungdomstræningen foregår samtidig med den almindelige klubtræning om mandagen, men i en separat gruppe.

 

Onsdagstræning

Vi har intervaltræning hver onsdag kl. 18.
Program efteråret 2017.

Bare mød op!

 

Introduktionsforløb

I kombination med den ugentlige klubtræning om mandagen arrangeres et intro-forløb for interesserede og kommende medlemmer hvert forår.

Mødested vil hver gang være Grumstolen og indholdet bliver varieret, så der er udfordringer til alle på et passende niveau .

Introduktionen vil hver gang bestå af et kort oplæg om dagens tema efterfulgt af indøvelse i skoven.

Du skal medbringe løbetøj afpasset til vejrudsigten, løbesko og lange løbebukser eller tights. Efter løbeturen er der mulighed for omklædning og bad.

 

Træningsløb

Der er træningsløb de fleste lørdage kl. 11:00 hele året igennem. Træningsløbene laves i samarbejde med OK Pan.

Træningsløbslisten 2017 PDF, XLS

Kommende træningsløb kan desuden ses i aktivitetslisten på forsiden! Husk at checke den arrangerende klubs hjemmeside inden løbet for eventuelle sidste øjebliks instruktioner.

Instruktion til arrangører af træningsløb

I Aarhus 1900 Orientering er det Kim Poulsen, der har det overordnede ansvar for træningsløbene.

Træningsløb er et træningstilbud for alle interesserede, – også til dem der ikke har så stor erfaring indenfor sporten. Løbene arrangeres på skift af medlemmer i Aarhus 1900 Orientering og OK Pan i skove i Aarhus og omegn.

Baner

Der er normalt 3 baner at vælge imellem: ca 3-4 km let, ca 5-6 km mellemsvær, ca 8-9 km svær. Nogle gange vil der også være en lang mellemsvær bane samt en mellemlang svær bane. Hvis der alligevel ikke lige er en bane, der passer til dig, er du velkommen til at forkorte én af de banetilbud der er.

Priser

Alle træningsløb arrangeret af OK Pan og Århus 1900 (på klubbens kort) er gratis for alle klubbens medlemmer (aktiv medlemsskab). Prisen for øvrige deltagere er 20 kr., der betales på stedet; 5 kr. hvis man selv medbringer kort.

Starttid

11.00-11.30 på lørdage

Maks-tid

Du skal være i mål senest kl. 13.00, hvis du vil være sikker på at posterne ikke er samlet ind før du kommer til dem. Hvis du regner med at være i skoven længere end dette, så lav en aftale med arrangørerne, så de ikke skal vente på dig. Husk altid at melde dig tilbage, når du er i mål.