Træningsløbslisten 2016

salomon-speedcross-1

Træningsløbslisten for resten af året er publiceret.

Træningsløb på lørdage starter kl. 11:00.

Træningsløb er et træningstilbud for alle interesserede, – også til dem der ikke har så stor erfaring indenfor sporten. Løbene arrangeres på skift af medlemmer i Aarhus 1900 Orientering og OK Pan i skove ved Aarhus og omegn.

Husk at checke den arrangerende klubs hjemmeside inden løbet for eventuelle sidste øjebliks instruktioner.

Baner

Der er normalt 3 baner at vælge imellem: ca 3-4 km let, ca 5-6 km mellemsvær, ca 8-9 km svær. Nogle gange vil der også være en lang mellemsvær bane samt en mellemlang svær bane. Hvis der alligevel ikke lige er en bane, der passer til dig, er du velkommen til at forkorte én af de banetilbud der er.

Priser

Alle træningsløb arrangeret af OK Pan og Århus 1900 (på klubbens kort) er gratis for alle klubbens medlemmer (aktiv medlemsskab). Prisen for øvrige deltagere er 20 kr., der betales på stedet; 5 kr. hvis man selv medbringer kort.

Starttid/kortsalg

11.00-11.30 på lørdage

Maks-tid

Du skal være i mål senest kl. 13.00, hvis du vil være sikker på at posterne ikke er samlet ind før du kommer til dem. Hvis du regner med at være i skoven længere end dette, så lav en aftale med arrangørerne, så de ikke skal vente på dig. Husk altid at melde dig tilbage, når du er i mål.